Nieuwsbrief 23 december 2022

23-12-2022
Beste relatie, 

En dan is het ineens alweer kerst. Het jaar vliegt voorbij. In dit dubbeldikke kerstnummer leest u dat de Zilveren Maan dit jaar in een gezellige kerstsfeer heeft afgesloten. Het is heel erg fijn dat na de coronajaren er weer, vooral dankzij de hulp van alle ouders, een ouderwets kerstdiner op school kon worden gehouden.
In dit nummer leest u ook hoe wij de groepen 1,2,3 en 5 na de kerstvakantie gaan organiseren, wie onze jubilarissen zijn, waar u de geactualiseerde schoolgids en de MR-verslagen kunt vinden en inspireren wij u graag met leuke tips voor in de kerstvakantie.

Nieuwsbrief 23 december 2022.pdf

Hele fijne feestdagen en veel leesplezier!

Rogier

Informatie voor nieuwe ouders

Voor het eerst naar school!

Inwoners van gemeente Nieuwkoop ontvangen in het jaar dat hun kind vier wordt een brief waarin aangegeven wordt dat uw kind leerplichtig is. De keuze voor een goede school voor uw kind verdient veel aandacht.  Wij ontvangen u graag met open armen en hopen dat de vonk van  onze betrokkenheid en ons enthousiasme overslaat en  voor u aanleiding is contact met ons op te nemen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk door open dagen te organiseren, informatieavonden en rondleidingen. In de jaarkalender vindt u de eerstvolgende bijeenkomst. Neemt u anders gewoon even contact met ons op dan informeren wij u graag. 

Komt u in Nieuwkoop of een omliggende gemeente wonen?

Het Zilveren Maan Team heet u van harte welkom! Wij begrijpen dat de keuze voor een fijne school voor uw kind een belangrijk punt is dat hoog op uw actielijstje zal staan. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en zouden graag eraan bijdragen dat uw kind zich snel thuis voelt.