Even voorstellen...

Leerkrachten zijn onze vitamine C voor de kinderen

Kinderen krijgen bij ons op school les van  betrokken, gemotiveerde en goed opgeleide leerkrachten. Een goede relatie met de leerkracht is voor ieder kind een voorwaarde om goed te kunnen functioneren. Leerkrachten investeren daarom volop in deze relatie. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat kinderen zien dat leerkrachten plezier hebben in hun werk. Zilveren Maan  leerkrachten geven de kinderen energie.

Ellen van Vliet 1A-2A
Rosanne van Dam 8B
Elize van Leeuwen 8B
Rick Bruggeman vakleerkracht Lichamelijke opvoeding

Inwoners van gemeente Nieuwkoop ontvangen in het jaar dat hun kind vier wordt een brief waarin aangegeven wordt dat uw kind leerplichtig is. De keuze voor een goede school voor uw kind verdient veel aandacht.  Wij ontvangen u graag met open armen en hopen dat de vonk van  onze betrokkenheid en ons enthousiasme overslaat en  voor u aanleiding is contact met ons op te nemen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk door open dagen te organiseren, informatieavonden en rondleidingen. In de jaarkalender vindt u de eerstvolgende bijeenkomst. Neemt u anders gewoon even contact met ons op dan informeren wij u graag.