Contact

Telefonische bereikbaarheid

Indien u telefonische contact gewenst is, verzoeken wij u om vóór (8:30 uur)of na schooltijd (14:30 uur en woensdag 12:30 uur) te bellen. Leerkrachten zijn tijdens het lesgeven alleen in noodgevallen te bereiken via de directie/ ondersteuners.
 
Heeft u vragen, opmerkingen of misschien suggesties? Neem dan contact met ons per mail, brief of telefoon via onderstaande gegevens 

Adres:
A: Ladderhaak 1
P: 2421 NK Nieuwkoop
T: 0172-520065
E: info.zilverenmaan@morgenwijzer.nl
 

Informatie voor nieuwe ouders

Voor het eerst naar school!

Inwoners van gemeente Nieuwkoop ontvangen in het jaar dat hun kind vier wordt een brief waarin aangegeven wordt dat uw kind leerplichtig is. De keuze voor een goede school voor uw kind verdient veel aandacht.  Wij ontvangen u graag met open armen en hopen dat de vonk van  onze betrokkenheid en ons enthousiasme overslaat en  voor u aanleiding is contact met ons op te nemen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk door open dagen te organiseren, informatieavonden en rondleidingen. In de jaarkalender vindt u de eerstvolgende bijeenkomst. Neemt u anders gewoon even contact met ons op dan informeren wij u graag. 

Komt u in Nieuwkoop of een omliggende gemeente wonen?

Het Zilveren Maan Team heet u van harte welkom! Wij begrijpen dat de keuze voor een fijne school voor uw kind een belangrijk punt is dat hoog op uw actielijstje zal staan. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en zouden graag eraan bijdragen dat uw kind zich snel thuis voelt.