Open dagen: u bent van harte welkom!

14-02-2020
Gaat uw kind binnenkort naar school, of bent u bijvoorbeeld na een verhuizing op zoek naar een passende basisschool voor uw zoon/ dochter? Bezoek dan één van onze open ochtenden. Wij kijken er naar uit met u kennis te maken.

Open ochtend op woensdag 11 & vrijdag 13 maart 2020 tussen 09.00-11.00 uur

Ook dit jaar organiseren wij open ochtenden in maart en november. U bent van harte welkom op de kijkochtenden tussen 9.00-11.00 uur om de sfeer op de scholen te proeven en een kijkje te nemen in de groepen.

Op woensdag 11 november 2020 wordt de hiernavolgende kijkochtend georganiseerd.

Aanmelden
Wij willen u vragen om uw kind aan te melden vóór 1 april. Vanaf deze datum gaan wij de groepsindelingen voor het schooljaar 2020-2021 maken.

Het aanmeldformulier vindt u op onze site, of direct via onderstaande link:

https://www.obsdezilverenmaan.nl/aanmelden

Informatie voor nieuwe ouders

Voor het eerst naar school!

Inwoners van gemeente Nieuwkoop ontvangen in het jaar dat hun kind vier wordt een brief waarin aangegeven wordt dat uw kind leerplichtig is. De keuze voor een goede school voor uw kind verdient veel aandacht.  Wij ontvangen u graag met open armen en hopen dat de vonk van  onze betrokkenheid en ons enthousiasme voor u aanleiding is contact met ons op te nemen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk door open dagen te organiseren, informatieavonden en rondleidingen. In de jaarkalender vindt u de eerstvolgende bijeenkomst. Neemt u anders gewoon even contact met ons op dan informeren wij u graag. 

Komt u in Nieuwkoop of een omliggende gemeente wonen?

Het Zilveren Maan Team heet u van harte welkom! Wij begrijpen dat de keuze voor een fijne school voor uw kind een belangrijk punt is dat hoog op uw actielijstje zal staan. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en zouden graag eraan bijdragen dat uw kind zich snel thuis voelt.