Open dagen: u bent van harte welkom!

14-02-2020
Gaat uw kind binnenkort naar school, of bent u bijvoorbeeld na een verhuizing op zoek naar een passende basisschool voor uw zoon/ dochter? Bezoek dan één van onze open ochtenden. Wij kijken er naar uit met u kennis te maken.

Open ochtend op woensdag 11 & vrijdag 13 maart 2020 tussen 09.00-11.00 uur

Ook dit jaar organiseren wij open ochtenden in maart en november. U bent van harte welkom op de kijkochtenden tussen 9.00-11.00 uur om de sfeer op de scholen te proeven en een kijkje te nemen in de groepen.

Op woensdag 11 november 2020 wordt de hiernavolgende kijkochtend georganiseerd.

Aanmelden
Wij willen u vragen om uw kind aan te melden vóór 1 april. Vanaf deze datum gaan wij de groepsindelingen voor het schooljaar 2020-2021 maken.

Het aanmeldformulier vindt u op onze site, of direct via onderstaande link: