Nieuwsbrief 14 april 2022

14-04-2022
In de bijlage treft u de nieuwsbrief van vandaag. Het zonnige weer en weer bijna terug naar normaalsituatie geeft weer energie en dat merken we ook op school! In deze editie leuke foto's van het paasontbijt van vandaag, het open podium en de gym buiten, maar ook het vakantie- en vrije dagen overzicht voor volgend schooljaar, een reminder om het AVG toestemmingsformulier in te vullen, het nieuwe Covid beleid en de prachtige eindstand van de statiegeldactie voor Oekraïne. 
Tot slot een praten wij u bij welke keuzes we maken om leerlingen die het nodig hebben met plezier te laten werken aan hun rekenvaardigheden,

Veel leesplezier en fijne Pasen,

Marcel Blaauw,
Directeur. 

Informatie voor nieuwe ouders

Voor het eerst naar school!

Inwoners van gemeente Nieuwkoop ontvangen in het jaar dat hun kind vier wordt een brief waarin aangegeven wordt dat uw kind leerplichtig is. De keuze voor een goede school voor uw kind verdient veel aandacht.  Wij ontvangen u graag met open armen en hopen dat de vonk van  onze betrokkenheid en ons enthousiasme overslaat en  voor u aanleiding is contact met ons op te nemen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk door open dagen te organiseren, informatieavonden en rondleidingen. In de jaarkalender vindt u de eerstvolgende bijeenkomst. Neemt u anders gewoon even contact met ons op dan informeren wij u graag. 

Komt u in Nieuwkoop of een omliggende gemeente wonen?

Het Zilveren Maan Team heet u van harte welkom! Wij begrijpen dat de keuze voor een fijne school voor uw kind een belangrijk punt is dat hoog op uw actielijstje zal staan. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en zouden graag eraan bijdragen dat uw kind zich snel thuis voelt.