Nieuwsbrief 16 februari 2023

16-02-2023
Beste relatie,
In deze nieuwsbrief staat belangrijke informatie over de nieuwe indeling van de resultaten van onze leerlingen. Ook geven wij u een inkijkje wat we de afgelopen twee studiedagen hebben gedaan. Onderwerpen als het verkleedfeest dat morgen al gehouden wordt en de AVG toestemming registratie en Sociaal Emotioneel Leren komen ook aan bod. 

De Zilveren Maan is zeer begaan met de slachtoffers in Turkije en Syrië en start daarom ook een actie. Dit en meer leest u allemaal in bijgaande nieuwsbrief,

Veel leesplezier!
Team Zilveren Maan

Nieuwsbrief 16 februari 2023.pdf

Informatie voor nieuwe ouders

Voor het eerst naar school!

Inwoners van gemeente Nieuwkoop ontvangen in het jaar dat hun kind vier wordt een brief waarin aangegeven wordt dat uw kind leerplichtig is. De keuze voor een goede school voor uw kind verdient veel aandacht.  Wij ontvangen u graag met open armen en hopen dat de vonk van  onze betrokkenheid en ons enthousiasme overslaat en  voor u aanleiding is contact met ons op te nemen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk door open dagen te organiseren, informatieavonden en rondleidingen. In de jaarkalender vindt u de eerstvolgende bijeenkomst. Neemt u anders gewoon even contact met ons op dan informeren wij u graag. 

Komt u in Nieuwkoop of een omliggende gemeente wonen?

Het Zilveren Maan Team heet u van harte welkom! Wij begrijpen dat de keuze voor een fijne school voor uw kind een belangrijk punt is dat hoog op uw actielijstje zal staan. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en zouden graag eraan bijdragen dat uw kind zich snel thuis voelt.