FeestenEen aantal feesten komt ieder jaar in een bepaalde vorm terug. Alle feesten worden georganiseerd door teamleden en de ouderraad. Samen met de leerlingen maken we van elk feest iets bijzonders.
Mooi verspreid over het jaar organiseren we vaste (thema) feesten.

Sinterklaasfeest

Een heerlijke traditie! Vanaf groep vijf maken de kinderen surprises voor elkaar.

Kerstfeest

In de laatste week van het jaar is er in de sfeervol aangeklede lokalen een kerstdiner. Groep zes verzorgt een kerstmusical.

Voorjaarsfeest

Dit is het feest voor de voorjaarsvakantie. De invulling verschilt per jaar. In ieder geval mogen de kinderen verkleed op school komen.

Paasontbijt

's Morgens eten de kinderen met elkaar op school.

Koningsdag

Ter gelegenheid van de verjaardag van de koning wordt een zogenoemde Koningsdag met 'sportief karakter' georganiseerd. Onze school bekijkt jaarlijks, in samenspraak met de andere scholen in het gebouw, op welke wijze we deze dag invullen.

Verjaardagen van de leerkrachten

Er wordt één dag gekozen waarop alle leerkrachten gezamenlijk hun verjaardag vieren, met een verrassende activiteit.

Zomerfeest

Eenmaal per twee jaar vindt tegen de zomervakantie een groot festijn plaats met tal van activiteiten waarbij ook ouders van harte welkom zijn.

Afscheidsavond groep acht

Groep acht neemt  afscheid met een optreden/voorstelling voor de ouders en een gezellig feest! De voorstelling wordt ook gegeven voor alle groepen van de school. 

Jarige Job

Elke verjaardag is een bijzonder moment waar we  uiteraard veel  vrolijke aandacht schenken aan de jarige job.

Colorrunspektakel tijdens zomerfeest

Informatie voor nieuwe ouders

Voor het eerst naar school!

Inwoners van gemeente Nieuwkoop ontvangen in het jaar dat hun kind vier wordt een brief waarin aangegeven wordt dat uw kind leerplichtig is. De keuze voor een goede school voor uw kind verdient veel aandacht.  Wij ontvangen u graag met open armen en hopen dat de vonk van  onze betrokkenheid en ons enthousiasme overslaat en  voor u aanleiding is contact met ons op te nemen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk door open dagen te organiseren, informatieavonden en rondleidingen. In de jaarkalender vindt u de eerstvolgende bijeenkomst. Neemt u anders gewoon even contact met ons op dan informeren wij u graag. 

Komt u in Nieuwkoop of een omliggende gemeente wonen?

Het Zilveren Maan Team heet u van harte welkom! Wij begrijpen dat de keuze voor een fijne school voor uw kind een belangrijk punt is dat hoog op uw actielijstje zal staan. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en zouden graag eraan bijdragen dat uw kind zich snel thuis voelt.