Basispoort

Basispoort geeft toegang tot veel lessen en oefeningen voor vakken en thema's als geschiedenis (Argus Clou), aardrijkskunde, topografie en wereldoriëntatie (NAUT Meander Brandaan), natuur en techniek (Naut). Deze zogenaamde zaakvakken lenen zich niet voor thuisrekenen. Rekenen (Pluspunt 3) en taal weer wel. Daar waar mogelijk, bijvoorbeeld bij groep 3 stellen de leerkachten deze modules open voor het thuiswerken.

Hoe werkt het?

De Zilveren Maan heeft de optie thuiswerken voor alle leerlingen in de basispoortpakketten aangezet. Als leerlingen met hun Microsoft leerling account inloggen en naar de leerlingpagina gaan kunnen ze de tegel Basispoort thuis login kiezen. 
Dit doen we door een gebruikersnaam voor uw zoon/dochter aan te maken die gelijk is aan het emailadres waarmee u in het ouderportaal een account heeft aangemaakt. U ontvangt dan op uw emailadres een link waarmee u het account voor uw zoon/dochter kunt activeren. Uw zoon dochter kan dan via het speciale inlogportaal voor thuisgebruik inloggen met uw emailadres en het wachtwoord dat hij/zij ook op school gebruikt.

De leerkracht communiceert via het ouderportaal wat er gedaan moet worden.

Inloggen op basispoort

Klik op deze link:  https://www.basispoort.nl/login/thuisgebruiker/#thuisgebruiker:

Handleiding

Komt u er niet uit en kan u wat tips gebruiken? Raadpleeg dan deze handleiding

Informatie voor nieuwe ouders

Voor het eerst naar school!

Inwoners van gemeente Nieuwkoop ontvangen in het jaar dat hun kind vier wordt een brief waarin aangegeven wordt dat uw kind leerplichtig is. De keuze voor een goede school voor uw kind verdient veel aandacht.  Wij ontvangen u graag met open armen en hopen dat de vonk van  onze betrokkenheid en ons enthousiasme overslaat en  voor u aanleiding is contact met ons op te nemen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk door open dagen te organiseren, informatieavonden en rondleidingen. In de jaarkalender vindt u de eerstvolgende bijeenkomst. Neemt u anders gewoon even contact met ons op dan informeren wij u graag. 

Komt u in Nieuwkoop of een omliggende gemeente wonen?

Het Zilveren Maan Team heet u van harte welkom! Wij begrijpen dat de keuze voor een fijne school voor uw kind een belangrijk punt is dat hoog op uw actielijstje zal staan. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en zouden graag eraan bijdragen dat uw kind zich snel thuis voelt.