Fotoalbums

albums bekijken

In ons ouderportaal hebben leerkrachten en ouders zelf de mogelijkheid foto's te delen. Schoolreisjes, excursies, Texelkamp, of eindmusical, open podia, verrassende werkstukken of tekeningen van kinderen... op De Zilveren Maan is er veel leuks te fotograferen. 

AVG

Wij besteden natuurlijk veel aandacht aan de privacy wet en regelgeving en doen ons uiterste best geen foto's zonder toestemming te plaatsen. De kans is klein maar het kan natuurlijk zijn dat u onbedoeld toch  een foto tegenkomt waar u bezwaar tegen hebt, aarzel dan niet even contact op te nemen. Wij verwijderen de foto gelijk. 

Veel kijkplezier!

Informatie voor nieuwe ouders

Voor het eerst naar school!

Inwoners van gemeente Nieuwkoop ontvangen in het jaar dat hun kind vier wordt een brief waarin aangegeven wordt dat uw kind leerplichtig is. De keuze voor een goede school voor uw kind verdient veel aandacht.  Wij ontvangen u graag met open armen en hopen dat de vonk van  onze betrokkenheid en ons enthousiasme overslaat en  voor u aanleiding is contact met ons op te nemen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk door open dagen te organiseren, informatieavonden en rondleidingen. In de jaarkalender vindt u de eerstvolgende bijeenkomst. Neemt u anders gewoon even contact met ons op dan informeren wij u graag. 

Komt u in Nieuwkoop of een omliggende gemeente wonen?

Het Zilveren Maan Team heet u van harte welkom! Wij begrijpen dat de keuze voor een fijne school voor uw kind een belangrijk punt is dat hoog op uw actielijstje zal staan. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en zouden graag eraan bijdragen dat uw kind zich snel thuis voelt.